In plina evolutie tehnologica, fiecare dintre noi doreste sa se bucure de toate parghiile oferite de acest palier.

Iubitorii de ciclism, pasionatii de calatorii, cei care obisnuiesc sa organizeze petreceri in interior sau in aer liber, cei care practica sportul in aer liber, cu totii doresc sa aiba la dispozitie cea mai eficienta si practica sursa de muzica.

Piata de specialitate ofera o gama foarte mare de boxe bluetooth, ideale pentru a fi folosite afara, in orice conditii meteo, fiind concepute astfel incat sa reziste in fata umiditatii, a prafului si a posibilelor lovituri sau socuri.

Boxa bluetooth

Acest tip de boxe reprezinta un device care poate fi conectat la orice sursa, telefon, laptop, mp3 sau alt tip de aparat, fara a mai fi nevoie de fire, calble sau mufe.

Astfel, atat cei care nu mai vor sa isi umple casa cu fire si mufe, cat si cei care nu vor sa mai aiba grija cautarii unei prize de exterior, atunci cand vor sa organizeze o petrecre, varianta unei boxe bluetooth pare a fi cea salvatoare.

Un avantaj al acestei boxe il reprezinta faptul ca nu are nevoie de semnal WiFi trecut printr-un router, preluandu-l pe cel care trece prin telefonul sau sursa folosita. Limita de actiune se situeaza undeva la maxim 10 metri, prezentand si functia hands-free.

Unele boxe active bluetooth permit chiar si o conexiune multipla, asigurand folosirea mai multor surse concomintent. Piata de specialitate ofera o gama foarte mare de boxe bluetooth ieftine, astfel ca oricine doreste sa se bucure de functiile acestui device, are posibilitatea sa isi procure modelul dorit.

Citeste continuarea aici: Boxa Bluetooth, un device atat de necesar