„As fi putut sa jur ca am avut cartea aceea”. Suntem siguri ca ti-ai spus aceasta fraza de mai multe ori cand te-ai dus sa cauti un titlu pe raftul tau si nu l-ai gasit.

Aceste zile sunt perfecte pentru lectura si este mai mult ca sigur ca, profitand de faptul ca nu trebuie sa iesim prea mult din casa, ai trecut pe langa biblioteca ta pentru a revedea unele dintre operele tale preferate sau pentru a incerca din nou sa o termini pe cea pe care nu ai reusit sa o termini.

Si nu a fost acolo… Sau nu ai gasit-o pentru ca „ordinea dezordonata” in care este organizat raftul tau de carti s-a pierdut.

Iti sugeram sa iti revizuiesti, sa iti clasifici si sa iti eficientizezi biblioteca.

Procedura este simpla si iti sugeram sa o faci dintr-o data, nu incetul cu incetul, desi depinde de cat de variata si bogata este colectia ta de carti.

Foloseste o biblioteca potrivita

Alegerea unui corp de mobilier care sa serveasca drept biblioteca este un aspect foarte important, deoarece cartile nu sunt toate identice.

Unele sunt mai inalte, altele sunt mai groase, sau mai sensibile.

De aceea, este nevoie ca, din multitudinea de modele de biblioteci, sa o alegi pe cea care poate sa ofere suportul necesar cartilor tale, dar si un aspect estetic deosebit, parte integranta din amenajarea casei.

Citeste continuarea aici: Cum sa iti organizezi cartile cat mai bine