Decorarea unei gradini mici poate fi la fel de distractiva ca si cum ai avea una mare.

Ideea este sa stii cum sa profiti la maximum de ceea ce ai si sa cauti idei simple, dar capabile sa produca rezultate frumoase.

Cu alte cuvinte, totul depinde de abordare. Daca deja cunosti caracteristicile spatiului, iti va fi mult mai usor sa il valorifici la maximum.

Si, desi poate parea o chestiune evidenta, exista multe persoane care, fara sa tina cont de masurile spatiului, introduc elemente nepotrivite care, in cele din urma, nu reusesc decat sa reduca spatiul.

Daca iti plac plantele, florile si tot ceea ce creste din pamant, atunci ai nevoie de o mica gradina sau de o parcela acasa.

De asemenea, daca doresti sa te bucuri de acum incolo de zile insorite, fii atent si ia aminte la aceste idei fantastice pentru a da o nota diferita gradinii tale.

Foloseste iluminatul artificial pentru gradina

Orice varianta de amenajare ai alege, fie ca vrei sa cultivi sau doar sa te bucuri de spatiul verde, foloseste iluminatul nocturn, pentru un efect special.

Poti alege dintr-o gama varianta de corpuri de iluminat produsele care se potrivesc cel mai bine spatiului tau, astfel incat sa poti crea o imagine feerica pe timpul serii.

Astfel, serile vor fi mult mai placute pe terasa, alaturi de prieteni si familie, sau, pur si simplu, singur, in compania naturii.

Citeste continuarea aici: Idei despre cum poti amenaja o gradina mica