Ventilatoarele sunt dispozitive simple si usor de utilizat, datorita unei game largi de functii si anume, afisaj led cu continut maxim de informatii, panou tactil cu control confortabil, timerul de la 30 de minute la 7,5 ore care iti permite sa setezi oprirea automata a ventilatorului.


De asemenea, actionarea diferitelor modele de ventilatoare moderne se efectueaza folosind telecomanda. Conform metodei de instalare, exista dispozitive de podea, de masa, montate pe perete si tavan. Unitatile de podea sunt mari si sunt concepute pentru a raci intreaga camera.

Aparatele de masa sunt utilizate pentru a crea un mediu de lucru confortabil. Produsele pentru tavan sunt conectate la o hota de evacuare (sistem de ventilatie incorporat).

Modelele de inalta calitate de podea au mai multe moduri de functionare (viteze de rotatie) si sunt echipate cu un ecran de protectie din sarma metalica subtire.

In timpul functionarii, ventilatorul se roteste in jurul axei sale cu 45-90 de grade pentru a distribui uniform fluxul de aer in camera. Lamele aparatelor de uz casnic sunt fabricate din plastic durabil, iar corpul si alte elemente sunt din metal (aliaj de aluminiu).

Ventilator camera

Cand afara sunt peste 30 de grade, este pur si simplu imposibil sa stai in casa – aerul este inchis, fierbinte si greu de respirat. Desigur, optiunea ideala este instalarea unui ventilator camera.

Nu toata lumea isi poate permite un aparat de aer conditionat. O alternativa mai bugetara este ventilatorul de podea. Cel mai adesea, cand se incalzeste brusc, poti comanda online dintr-un magazine specific un ventilator camera.

Totusi, atunci cand alegi un dispozitiv care nu pare dificil la prima vedere, exista cateva nuante pe care ar trebui sa le iei in considerare. Puterea ventilatorului poate fi cuprinsa intre 2,7 si 780 W si depinde de scopul modelului.

De exemplu, ventilatoarele cu o putere de 15-20 W proceseaza volume de aer de la 100 la 200 de metri cubi pe ora, dispozitivele cu o valoare mai mare (de la 50 W si mai mult) sunt capabile sa distileze aer peste 1000 de metri cubi pe ora.

Ventilator camera silentios

Desigur, iti doresti un ventilator camera silentios, care sa fie cat mai linistit posibil. Potrivit expertilor, cel mai optim pentru un apartament, este nivelul de zgomot nu mai mult de 30 dB.

Sfatul este sa cumperi un dispozitiv cu un nivel de zgomot de cel mult 40 dB pentru a nu distrage atentia. Inainte de a cumpara, asculta dispozitivul.

Uneori producatorii indica doar limita inferioara de zgomot, si in acest caz, ar trebui sa te asiguri ca zgomotul nu interfereaza nici macar la viteza maxima.

Cat consuma un ventilator de camera?

Daca te intrebi cat consuma un ventilator de camera, ar trebui sa stii ca modelul de podea are un consum de energie de 35W, 45W, 55W si 60W.

Puterea modelului de masa este de la 25 la 35 de wati, dar exista modele foarte economice cu un consum de energie de 5-8 wati. Ventilatorul de tip coloana consuma intre 45 si 70 de wati, dar exista si modele cu un consum de 120 de wati.

Ventilator cu apa, racitor aer

Un ventilator cu apa, racitor aer este un ventilator portabil, compact, care raceste, purifica si umidifica aerul din jurul tau – oriunde te-ai afla. Va crea o temperatura confortabila chiar si in cele mai fierbinti zile.

Doar adauga putina apa, apasa butonul si bucura-te de aerul rece. Secretul dispozitivului este tehnologia hidro-racirii, care foloseste un filtru special care transforma aerul cald intr-o briza placuta si rece.

Setarile de viteza reglabile iti ofera un control mai precis, iar ventilatorul silentios circula aerul timp de pana la 8 ore pe o singura umplere.

Sistemul de racire cu apa al aparatului de aer conditionat nu numai ca raceste, dar purifica si umidifica aerul. Doar adauga apa, apasa un buton, relaxeaza-te si bucura-te de briza racoritoare.

Dispozitivul ocupa spatiu minim si consuma putina energie. Tampoanele moi de pe fundul dispozitivului, fixeaza aparatul, asigurand astfel o pozitie stabila pe o suprafata neteda.

Dispozitivul elegant si compact va arata grozav in orice interior. Un astfel de dispozitiv poate fi gasit in diferite forme si dimensiuni.

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

2 thoughts on “Ventilatoare pentru un mediu ambiental placut

  1. Am fost impresionat de profunzimea analizei prezentate in acest articol. Este evident ca autorul si-a petrecut mult timp documentandu-se si aducand argumente solide pentru fiecare afirmatie facuta. De asemenea, apreciez modul echilibrat in care au fost prezentate atat avantajele, cat si dezavantajele subiectului discutat.

  2. Articolul de pe acest site este foarte interesant si ofera o perspectiva noua asupra subiectului abordat. Autorul a reusit sa prezinte informatiile intr-un mod clar si concis, facandu-l usor de inteles pentru cititori. De asemenea, mi-a placut modul in care au fost aduse argumente solide pentru sustinerea punctelor de vedere expuse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *