O canapea frumoasa, de foarte buna calitate, schimba complet aspectul oricarui tip de camera. Daca doriti sa redecorati toata locuinta sau doar living-ul, noi va putem oferi recomandari interesante!

Modelele de canapele recomandate de noi sunt variate, fixe, extensibile, duble, pentru doua sau pentru trei persoane, pe colt, etc. Ele reprezinta doar cateva exemple, pe care vi le prezentam, pentru a alege ceea ce va trebuie si ceea ce va place dumneavoastra.

Toate produsele pe care vi le recomandam astazi sunt comercializate de catre magazinul online Shopeo.ro cu ajutorul mai multor parteneri comerciali foarte importanti din Romania.

Recomandarile noastre

Pentru redecorarea sau reamenajarea locuintei dumneavoastra, va recomandam in acest moment, o canapea extensibila 2 locuri, model Combi Crem, vanduta si livrata prin intermediul magazinului online Shopimeo.ro.

Lungimea produsului cu manere extinse este de 190 cm, inaltimea manerelor este de 33 cm, latimea sezut este de 70 cm, inaltimea spatarului fiind tot de 70 cm.

Produsul contine o perna de sezut si doua perne pentru spatar. Husele pernelor sunt prevazute cu un sistem de inchidere cu fermoar. Greutatea maxima pe care canapeaua o poate suporta este de 250 de kg.

Cadrul este rezistent, de foarte buna calitate si poate fi ajustat in 5 pozitii diferite.

Este un model de canapea cu doua locuri extrem de simplu si de cochet. Culorile deschise au o eleganta deosebita. Poate fi folosita pentru incaperi mici sau chiar si pentru living-uri mult mai mari, in combinatie cu alte tipuri de canapele.

Pretul produsului este de doar 1299 de lei.

Canapea extensibila crem din material textil este o alta recomandare pe care dorim sa o facem astazi, pentru locuinta dumneavoastra. Este vorba tot despre unul din modelele de canapele extensibile de culori deschise, care atrag imediat atentia, intr-un mod foarte simplu si placut, oriunde ar fi asezate.

Si acest model este comercializat tot de catre magazinul partener Shopimeo.ro, pretul produsului fiind de 1279 de lei. Este un model robust realizat dintr-un cadru de lemn solid si picioare metalice pentru sustinere.

Captuseala este realizata dintr-un material gros si placut la atingere. Contine doua perne pentru sedere si poate fi fixata in trei pozitii diferite de inclinare. Se poate transforma cu mare usurinta in pat! Foarte recomandata pentru musafirii pe care urmeaza sa ii gazduiti.

Fiind de culoare deschisa (crem!) este usor de asortat cu restul elementelor de decor din incapere. Puteti opta pentru draperiile colorate aprins si pentru un covor mare, tesut.

Puteti cauta in aceasta oferta si doua fotolii de culoare diferita, care pot completa intr-un mod util coltul in care canapeaua a fost asezata.

Alte categorii de produse comercializate cu succes de magazinul Shopeo.ro

Daca mai aveti si alte camere pe care doriti sa le redecorati, va recomandam sa consultati si alte subcategorii de produse, vandute de magazinul online Shopeo.ro, cu ajutorul partenerilor sai importanti.

Este vorba despre produse de genul covoare, tablouri, decoratiuni interioare, oglinzi, paturi, lenjerii, alte tipuri de mobilier, perne de decor, corpuri de iluminat, oglinzi, etc. Sunt foarte frumoase aceste produse si nu sunt deloc scumpe!

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

4 thoughts on “Canapele de diferite tipuri foarte atragatoare!

  1. Sunt impresionat de profunzimea acestui articol si de modul in care sunt prezentate solutiile pentru problemele legate de mediu. Este important sa constientizam faptul ca putem face lucruri mici dar importante pentru a contribui la conservarea naturii. Recomand acest articol tuturor celor interesati de protectia mediului.

  2. Ma bucur ca am descoperit acest articol pentru ca mi-a oferit informatii valoroase despre modul in care putem reduce poluarea si proteja mediul inconjurator. Consider ca propunerile prezentate sunt realizabile si ar trebui promovate la nivel national pentru a avea un impact pozitiv asupra mediului nostru.

  3. Am citit cu atentie articolul si mi-a placut cum sunt prezentate argumentele. Este important sa constientizam impactul pe care il avem asupra mediului si sa fim mai responsabili in actiunile noastre de zi cu zi. Sunt de acord cu ideea ca fiecare dintre noi poate contribui la protejarea mediului prin alegerile pe care le facem.

  4. Articolul este foarte interesant si ofera o perspectiva noua asupra subiectului. Sunt de acord cu autorul ca trebuie sa ne preocupam mai mult de mediul inconjurator si sa luam masuri pentru a-l proteja. Propunerile prezentate in articol sunt solide si ar trebui luate in considerare de catre autoritati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *