Să investești în propria locuință înseamnă să investești în confortul de care meriți să te bucuri zi de zi acasă. 

Așadar, dacă ai ales o cadă modernă, de tip freestanding, alocă-ți timp să găsești și cea mai bună baterie cada freestanding aici, pe care să o folosești cu încredere pe termen lung și care să aibă un aspect deosebit, în concordanță cu imaginea pe care o conturezi în propria baie. 

Din rândurile de mai jos poți afla care sunt elementele pe care să le iei în calcul, înainte de a te decide! 

Baterie cada freestanding – încastrată sau un model individual?

Spre deosebire de bateria de care ai nevoie pentru o cadă clasică, cea pentru cada freestanding nu poate fi montată niciodată direct pe marginea căzii. 

Acesta este primul detaliu, pe care să îl cunoști atunci când îți începi căutarea. Așadar, pe piață vei găsi următoarele modele din care poți alege: 

  • baterie încastrată – poți opta pentru o astfel de bateria atâta timp cât decizi să așezi cada lângă un perete. Astfel, poți încastra modelul ales foarte ușor, însă este bine să ții cont că dacă la un moment dat îți vei dori să muți cada, trebuie să iei în calcul să investești într-o nouă baterie. În același timp, modelul încastrat este unul elegant și modern, care te ajută să economisești spațiu și care merită investiția cu siguranță;
  • baterie individuală, cu picior – este o altă variantă, pe care o ai la dispoziție. Bateria individuală este, de asemenea, practică, iar despre ea trebuie să ai în vedere că este simplu de montat oriunde ai nevoie, atâtat timp cât în preajmă ai o sursă de apă, pe care o poți utiliza. 

Tipul de comandă

Bateriile moderne, pe care le găsești pe piață pot fi acționate astăzi în mai multe moduri. De exemplu, poți alege: 

  • baterie cu monocomandă – este prevăzută cu un singur robinet, pe care îl rotești fie spre stânga, fie spre dreapta, în funcție de tipul de apă de care ai nevoie;
  • baterie cu dublă comandă – este bateria clasică, ce are 2 robineți separați: unul pentru apă caldă, iar celălalt pentru apă rece. Pe piață găsești inclusiv modele vintage, extrem de interesante, pe care le poți încadra într-un ambient romantic, unde să te bucuri de fiecare baie pe care o faci; 
  • baterie cu senzori – este modelul cel mai nou de pe piață. Este suficient să-ți apropii mâinile de o astfel de baterie, pentru ca apa să pornească. Te bucuri, așadar, de mai mult confort, mai ales atunci când vrei să te relaxezi și să uiți de grijile cotidiene. 

Design și gamă cromatică 

În ceea ce privește design-ul bateriei, este bine să știi că producătorii îți oferă varietate. De exemplu, poți alege un model cu linii drepte, minimaliste sau o baterie cu forme curbate, interesante, care îți amintesc de stilul vintage, romantic. 

Ia în considerare și cum arată celelalte obiecte din baie, pentru a te putea orienta mai ușor spre o anumită baterie, care să se încadreze frumos în imaginea de ansamblu. 

Brand

Brand-ul poate fi și el un criteriu pe care să îl iei în considerare, însă nu este un element definitoriu în alegerea ta. De exemplu, te poți orienta la fel de bine și spre un brand deja cunoscut pe piață, dar și spre unul nou, atâta timp cât descrierea produselor sale coincide cu nevoile tale. 

Elves.ro îți propune o gamă largă de obiecte de calitate, din care poți alege foarte ușor direct de pe Internet. Aici găsești cele mai frumoase cazi freestanding, dar și baterii potrivite pentru ele ori oglinzi baie Elves interesante, de la cele clasice, până la cele moderne, cu led. 

Date de contact: 

Email: [email protected]

Telefon: 0760 077 183

3 thoughts on “Cauți o baterie pentru cada freestanding? Cum să alegi modelul potrivit?

  1. Am cautat de mult timp un ghid despre cum sa aleg o baterie potrivita pentru cada freestanding si acest articol mi-a oferit exact informatiile de care aveam nevoie. Am inteles importanta compatibilitatii cu sistemul de apa din locuinta mea si am aflat cum sa verific presiunea apei pentru a evita problemele in utilizare.

  2. Am apreciat informatiile detaliate despre tipurile de baterii disponibile pentru cazi freestanding. Articolul mentioneaza atat modelele cu montare pe podea, cat si cele cu montare pe perete, oferind avantaje si dezavantaje pentru fiecare varianta. Astfel, am reusit sa imi formez o idee clara despre ce tip de baterie mi se potriveste.

  3. Articolul este foarte util pentru cei care cauta o baterie pentru cada freestanding. Am aflat multe informatii importante despre cum sa alegi modelul potrivit, inclusiv aspecte precum dimensiunea, designul si materialul din care este facuta bateria. Recomand acest articol tuturor celor interesati de achizitionarea unei baterii pentru cada freestanding.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *