Uneori, o lumina puternica, ca un sunet puternic, este foarte obositoare si stresanta. In astfel de momente ne dorim liniste si confort, care, dupa cum stii, depind in mare masura de iluminare.

Aplice, lampi de masa si, bineinteles, lampadare de podea, care creeaza o lumina moale si placuta. In plus, au o serie de avantaje incontestabile fata de alte dispozitive de iluminat. Toate modelele clasice de lampadare au, de regula, acelasi design: suport drept, baza si abajur de orice forma.

Aceste lampadare sunt mereu la moda si sunt potrivite nu numai pentru interioare clasice si neoclasice, ci si pentru camere decorate intr-un stil modern, minimalist sau chiar eclectic. Sunt folosite pentru a crea o anumita atmosfera intr-o camera sau pur si simplu pentru a completa imaginea de ansamblu a interiorului sau a exteriorului.

Lampadare Ikea

Datorita popularitatii lor, lampadarele Ikea sunt prezentate intr-o gama larga pe piata de consum. In magazine poti vedea lampadare Ikea complet diferite ca forma si culoare. Alegand lampadarul potrivit, vei putea evidentia favorabil toate detaliile necesare si vei ascunde vizual obiectele nedorite.

La Ikea vei gasi o optiune cu adevarat potrivita, care subliniaza stilul proprietarului si sprijina functionalitatea necesara.

Cum sa faci un lampadar

O alegere excelenta ar fi sa folosesti lampadare decorative pentru a-ti ilumina curtea. Este destul de simplu sa le faci cu propriile maini. Ele indeplinesc doua functii importante simultan: iluminarea zonei din apropierea casei si un plus armonios la exterior.

Pot fi folosite o varietate de sticle si borcane de sticla, deseuri de materiale de constructie, conserve, lemn si metal. Pentru un astfel de lampadar de metal, poti alege orice forma de sticla care iti place.

Principala problema pe care o poti intalni va fi imprastierea luminii, deoarece sticla obisnuita nu este potrivita pentru acest scop. Solutia este destul de simpla – foloseste un bec special care are un nivel ridicat de difuzie a luminii.

O solutie excelenta ar fi vopsirea peretilor interiori ai felinarului cu o vopsea luminiscenta speciala. Principiul sau de functionare ii permite sa stocheze energia de la soare pe tot parcursul zilei si sa creeze o stralucire atractiva seara. Pentru un aspect mai frumos, incearca sa-l umpli cu cioburi de sticla sparte, scoici, margele, dopuri de vin sau altele asemenea.

Lampadar Dedeman

La Dedeman sunt prezentate un numar mare de lampadare. Cumpararea unui lampadar Dedeman este destul de profitabila din punct de vedere al pretului si nu va afecta bugetul familiei, spre deosebire de alte corpuri de iluminat.

Un lampadar de podea se potriveste armonios in orice mediu, ocupand in acelasi timp putin spatiu si este foarte mobil, putand fi mutat in orice loc din casa ta.

Lampadar cu picior

Un lampadar cu picior ar trebui sa fie selectat in functie de locatia de iluminare prevazuta si de tipul de activitate. Un lampadar cu picior se va potrivi bine chiar si in baie, si datorita acestui lucru, iti va fi convenabil sa te barbieresti si sa te imbraci dimineata.

De asemenea, un lampadar de podea inalt, creeaza o lumina difuza, care va reduce oboseala ochilor si este potrivita pentru relaxarea de seara. Lampadarele cu picior sunt unele dintre optiunile importante in realizarea unui proiect de design complet. Majoritatea designerilor acorda importanta atunci cand se gandesc la iluminarea unei camere.

Lampadar exterior

Poti cumpara un lampadar exterior sau mai multe pentru gradina din curtea ta, pentru parcuri si gradini publice, pentru amplasarea in zona spatiilor verzi si ale cailor de mers.

Lampadarele exterior decorative au nu doar scop functional, ci si estetic. Pe astfel de standuri de iluminat, poti instala ceasuri stradale, pot fi utilizate pentru o resedinta de vara, si cel mai adesea, un lampadar exterior are o structura din bronz sau fonta.

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

2 thoughts on “Lampadare in stil modern, minimalist sau chiar eclectic

  1. Am fost impresionat de detaliile oferite in acest articol referitoare la optimizarea SEO si utilizarea corecta a social media pentru cresterea vizibilitatii afacerii. Este esential sa fim la curent cu cele mai recente tehnici de promovare online pentru a ne diferentia de concurenta si a ne atinge obiectivele propuse.

  2. Articolul prezinta informatii interesante despre cele mai bune metode de promovare online pentru afaceri. Este important sa folosim strategii eficiente pentru a ne face cunoscuti si a atrage clienti noi. Recomand cu caldura acest articol tuturor antreprenorilor care doresc sa isi creasca prezenta online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *