Stiai ca programul cu balon gastric Allurion te poate ajuta sa pierzi intre 10%-15% din greutatea corporala totala in doar 16 saptamani?

Programul Allurion, ce cuprinde Cantarul Conectabil si Ceasul de Monitorizare (Health Tracker) Allurion, care se conecteaza la aplicatia mobila Allurion (si te ajuta sa iti urmaresti in timp real rezultatele), este o optiune tot mai populara in randul romanilor.

Acesta reprezinta un program de schimbare a comportamentului, conceput pentru a te face sa te simti mai plin, pentru mai mult timp, pierzand in greutate rapid si in siguranta.

Impreuna cu sprijinul echipei de experti, pacientii se pot astepta sa piarda 10%-15% din greutatea corporala totala. In aceste 16 saptamani, pacientul va trece printr-o schimbare de comportament care va remodela obiceiurile alimentare, atitudinea fata de alimente si va ajuta la reducerea portiilor si a gustarilor.

Studiile clinice au aratat ca 95% din pierderea in greutate inregistrata prin programul cu Balon Allurion este sustinuta la un an dupa incheierea programului.
Afla aici daca esti eligibil pentru Programul cu balon gastric Allurion si foloseste calculatorul IMC!

Afla mai multe despre acest program cuprinzator de pierdere in greutate:
– durata procedurii de plasare a balonului gastric – 15 minute
– perioada necesara pentru a reveni la munca – 1-2 zile
– numarul de pacienti – peste 100.000 persoane
– balonul nu necesita: interventie chirurgicala, endoscopie sau anestezie
– balonul te ajuta: sa te simti mai plin, pentru mai mult timp; sa consumi portii mai mici; sa ai o digestie optima; in a scadea senzatia de foame

Ce implica balonul gastric Allurion

Procedura incepe cu o capsula pe care o inghiti; in interiorul acesteia se afla balonul care se va deschide odata ce ajunge in stomac, la fel ca o tableta normala. Atasat de balon este tubul de umplere -dupa ce balonul a fost umplut, tubul va fi indepartat. La sfarsitul celor 16 saptamani, balonul se va goli si se va elimina in mod natural (prin scaun).

Tehnologie avansata de slabit

Pe langa balonul si sprijinul multidisciplinar oferit pacientilor, programul Allurion include si:

Un cantar digital pentru pierderea in greutate – astfel incat sa poti urmari progresul de pierdere in greutate si alte statistici (cum ar fi IMC, masa musculara, apa corporala, rata metabolica si multe altele)

Un ceas inteligent care monitorizeaza miscarea, somnul si ofera si alte functii comune cu alte smartwatch-uri.

O aplicatie pentru iPhone/Android – aici datele de la cantarul si ceasul de fitness pot fi masurate si analizate mai usor. Aceste informatii sunt vizualizate de echipa Allurion, ce te poate ajuta prin planuri, obiective si consultatii video.

Descopera cateva din povestile de succes ale balonului gastric de slabire si rezerva astazi o consultatie gratuita cu unul dintre expertii Allurion!