Ati reusit sa va construiti o relatie cu femeia puternica din viata voastra si care va iubeste, dar v-ati putea intreba cum puteti pastra inima ei dura strans legata de a voastra.

Poate deveni extrem greu sa ii permiteti unei femei puternice toata libertatea de care are nevoie pentru a-si intinde aripile, timp in care sa fiti siguri ca inima ei va apartine doar voua.

Acest echilibru provocator este mai usor decat pare atata timp cat evitati unele comportamente real innaceptabile. Haideti sa discutam despre cele 7 lucruri pe care o femeie puternica nu le va tolera in relatie.

7 lucruri pe care o femeie puternica nu la va accepta in relatie

1. Lipsa de respect
Lipsa de respect intra intr-o categorie foarte vasta de comportamente pe care o femeie puternica nu le va tolera in relatie. V-ati putea face griji, dar cum stiti ca ati nerespectat-o?

Lipsa de respect, pentru o femeie puternica, poate insemna orice de la faptul ca nu i-ati spus ca arunca precum o fata pana la contrazicerea opiniei ei intr-un mod denigrant. Ar putea fi tonul cu care spuneti ca femeile merita sa fie platite egal pentru orele de munca si pe care ea sa il inteleaga gresit, desi voi intentionati sa faceti un compliment.

Urmarea Regulii de Aur inseamna ca va comportati cu ea exact cum v-ati dori sa fiti tratati si voi. Chiar mai bine ar fi sa o tratati asa cum isi doreste. Cel mai probabil, nu aveti capacitatea de a citi minti, asa ca cea mai usoara cale de a evita sa o tratati cu mai putin respect este sa o intrebati cum si-ar dori sa fie tratata.

2. Dominarea relatiei
Controlul poate sa denote o tenta erotica in dormitor, dar atunci cand unul dintre parteneri incearca sa domine total echilibrul de putere, femeia puternica va fi pusa intr-o pozitie submisiva, lucru pe care nu il va tolera in relatie.

Femeile puternice stiu cand sa preia conducerea, cand sa mentina controlul si cand sa devina vulnerabile; pot face toate aceste lucruri fara ca ca voi sa le spuneti ce si cand sa faca. Pentru a fi intr-o relatie cu o femeie puternica, trebuie sa o lasati sa stea pe locul soferului cat mai des posibil.

3. Sa fie tratata neechitabil
Comportati-va cu femeia puternica cu care va aflati in relatie ca „de la egal la egal” in orice aspect si daca are nevoie de ajutorul vostru, acordati-i destula incredere pentru a apela la voi. Faceti din relatie un loc de joaca, indiferent de bugetul, educatia, etnicitatea, sexul, afiliatiile politice, statusul social, etc. ale voastre iar femeia puternica va aprecia respectul ce i se arata.

4. Incalcarea limitelor
Daca o femeie puternica v-a spus deja Nu sau Nu mai fa asta niciodata, ar fi bine sa nu le mai incalcati vreodata limitele. Femeile au fost inferiorizate de multa vreme precum sexul mai slab, vorbind despre normele sociale, si ca rezultat, femeile puternice de pretutindeni incearca sa isi castige respectul si sa nu fie privite cu superioritate.

O femeie puternica isi cunoaste limitele, valorile, moralurile si credintele personale si momentul in care trebuie sa se opreasca. Nu ii fortati limitele ori ii veti simti furia.

5. O atitudine negativa fata de sugestiile ei
Fiecare are momente de negativitate si vor refuza ideile partenerilor lor, dar o femeie puternica nu va tolera pe cineva care adopta mereu o atitudine negativa fata de sugestiile ei interesante.

6. Sa nu ii sustina visurile sau pasiunile
„Va veni o vreme cand o tipa va avea nevoie de un avocat” – Marilyn Monroe

Sa nu credeti ca o femeie puternica va continua sa tolereze un partener pe care nu il intereseaza sa o ajute pentru a-si realiza visurile. Din acest motiv, nu vrea nici sa ii ingreunati inima. Sustineti-i dorintele sau o femeie puternica va cauta sa termine relatia.

Cercetatorii ce studiaza starile psihologice de bine ale barbatilor si femeilor implicati in relatii au descoperit ca relatiile ce se bazeaza pe o sustinere mutuala implica mai putin stres psihologic decat cele fortate care sunt asociate cu anxietatea si suferinta.

A nu fi sustinut de partener este stresant atat pentru barbati cat si pentru femei; cu toate acestea, cercetatorii au descoperit si ca femeile puternice sunt mai active din punct de vedere social decat barbatii, adica ar fi mai predispuse la niveluri ridicate de stres daca nu primesc sustinerea emotionala a prietenilor lor.

7. Constipatia emotionala
Spuneti-o si gata. Intr-un studiu asupra relatiilor dintre femeile lesbiene, majoritatea isi doreau doua lucruri: independenta alegerii si comunicarea emotiilor prin intermediul unei conexiuni profunde si intime cu partenerul. Aceste doua calitati erau dorite si in relatiile in care erau implicate femei puternice heterosexuale.

Femeile poseda o inteligenta emotionala mult mai bine dezvoltata decat barbatii. In consecinta, sunt mai capabile sa detecteze schimbarile subtile din lambajul corporal si indiciile verbale care demonstreaza unele emotii ascunse.

Femeile sunt puternice pentru ca indeplinesc mare parte din sarcinile emotionale din relatie. Astfel, femeile cauta sa isi ajute partenerul din relatie sa isi exprime emotiile negative, sa le inteleaga motivele pentru afisarea unor sentimente si sa ii sprijine sa revina la emotii mai pozitive.

3 thoughts on “7 lucruri pe care o femeie puternica nu le va accepta intr-o relatie

  1. As aprecia o extindere a discutiei asupra implicatiilor practice ale informatiilor prezentate in articol, pentru a intelege cum acestea pot fi aplicate in viata de zi cu zi sau in diverse domenii de activitate.

  2. Mi-a placut in mod deosebit partea in care s-au prezentat exemple concrete pentru a ilustra argumentele expuse. Acest lucru a facut ca subiectul sa devina mai tangibil si relevant pentru cititori.

  3. Articolul este foarte interesant si informativ, oferind o perspectiva ampla asupra subiectului abordat. Autorul a reusit sa prezinte informatiile intr-un mod clar si concis, facandu-l usor de inteles pentru orice cititor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *