Cand oamenii inseala sau triseaza in orice fel, se denigreaza, isi ameninta propria stima de sine si relatiile, micsorandu-se increderea care le este oferita pentru a reusi si increderea in capacitatea lor de a fi corecti.

Cu totii stim ca persoanele care triseaza sau inseala sunt imature si jignitoare. Stim ca ar trebui sa nu ne apropiem de astfel de persoane. Insa, din pacate, au o modalitate unica de a isi atrage victime.

Acesti pot fi Fermecatori si Manipulatori. Te pot convinge de lucruri pe care nu ar trebui sa le crezi. Aceste persoane sunt chiar ele naive- dar au de adesea puterea de a te amagi. Nu ii lasa.

Mai jos sunt prezentate 8 lucruri pe care persoanele care inseala le spun – Si de ce ar trebuie sa le ignori:

1. Ma pot schimba. Promit, totul va fi diferit

In primul rand, acest lucru nu este foarte plauzibil. In al doilea rand, chiar daca trisorul tau reuseste, raul deja a fost facut. Din pacate, trecutul nu poate fi sters – chiar daca amandoi ati dori acest lucru. Indiferent ce vor face de aici inainte, aceasta este persoana care a ales pe alcineva in defavoarea ta.

2. A fost doar atractia sexuala. Nu am sentimente adevarate fata de a acea persoana – numai pentru tine

Acest lucru face totul mai rau. Partenerul care este dispus sa compromita relatia doar pentru satisfactie sexuala nu pretuieste relatia voastra deloc. Ideea ca sexualitatea si dragostea nu au nimic de a face una cu cealalta arata imaturitate si lipsa angajamentului.

3. Nu ma pedepsi pentru totdeauna pentru un moment de slabiciune

Slabiciune reprezinta sa sari peste un antrenament la sala sau sa cumperi o pereche de pantofi chiar daca nu ti-i permiti. Infidelitatea este mult mai mult de atat.

Cand o persoana alege sa insele, nu evalueaza adevarata valoare a relatiei. Sunt constienti ca nu arata respect, nu sunt onesti si nu arata intelegere Aceste lucruri reprezinta problema – nu slabiciunea.

4. Nu sunt numai eu responsabil. Lucrezi prea mult. Poate daca petreceai mai mult timp cu mine

O persoana care inseala si incearca sa se degreveze de vina clar nu intelege impactul actiunilor sale. Poate tu ai fost distant, nu ti-ai aratat sentimentele, poate ai fost chiar rece.

In aceste cazuri se poate apela la un terapeut unde sa se adreseze problemele din relatie- nu sa isi gaseasca pe altcineva.

5. Este vine ei/lui – Am fost sedus!

Este atat de tentant sa te superi pe cealalta persoana cu care partenerul tau te-a inselat. Este mult mai simplu decat sa il consideri pe partener vinovat in totalitate. O persoana care inseala si are experienta acestor actiuni cunoaste aceste elemente si le va exploata. Nu ii lasa. Partenerul tau este cel care ti-a tradat increderea. Ei sunt cei responsabili pentru actiunile lor.

6. Promit, nu as fi facut-o niciodata daca as fi stiut ca vei afla

Poate acesta este cel mai rau dintre toate. Dupa cum si Cheryl Hughes spunea: Lucrul intr-adevar infricosator despre minciuna nedescoperita comparativ cu cea cunoscuta este capacitatea acesteia de a ne rani. Ne erodeaza taria personala, stima de sine, elementele fundamentale care ne fac sa fim noi. Oare ce altceva mai ascunde partenerul tau?

7. Exagerezi. Nu mai te comporta atat de nebuneste

Trisorul tau merita oricare reactie pe care ai putea-o avea. Incercand sa iti echilibreze mania sau sa o calmeze, iti demite sentimentele si minimalizeaza raul pe care l-au facut. O persoana care spune aceste lucruri nu realizeaza magnitudinea actiunilor lor.

8. Este in trecutul meu. Sunt un om nou

Majoritatea persoanelor care inseala, vor face acest lucru pana vor muri. Chiar daca pun infidelitatea sexuala in trecut, pot gasi o multitudine de alte metode de a isi arata lipsa de respect si de a te denigra. Cand o persoana iti arata cat de putin le pasa, este indicat sa ii crezi.

Dupa cum a spus si Emily Griffin: Oamenii in general nu inseala cand sunt implicati intr-o relatie fericita. Daca fraza de mai sus pare familiara, poate este momentul sa pleci.

Gaseste pe cineva care se comporta cu tine cum meriti. Va durea acum, insa mai mult ca sigur te vei uita inapoi si iti vei multumi mai tarziu.

5 thoughts on “8 lucruri pe care persoanele care inseala le spun si de ce sunt prostii

  1. Imi place modul in care autorul a argumentat punctele sale de vedere si a utilizat exemple concrete pentru a sustine afirmatiile facute. Articolul este bine structurat si usor de urmarit, iar informatiile prezentate sunt de mare ajutor pentru cineva care doreste sa se informeze mai bine despre subiectul respectiv.

  2. Articolul este foarte interesant si ofera o perspectiva captivanta asupra subiectului abordat. Autorul a reusit sa aduca in prim-plan aspecte relevante si sa le analizeze in profunzime. M-am simtit captivat de modul in care a fost prezentata informatia si am invatat multe lucruri noi din acest articol.

  3. Consider ca exemplele practice prezentate in articol sunt foarte utile si pot fi aplicate cu succes in gestionarea propriului business online. Este reconfortant sa stii ca exista solutii eficiente pentru a creste vizibilitatea si vanzarile pe internet.

  4. Am fost impresionat de analiza detaliata a diferitelor canale de promovare online prezentata in articol. Este important sa intelegem avantajele si dezavantajele fiecarui canal pentru a putea lua deciziile corecte in ceea ce priveste strategia noastra de marketing digital.

  5. Articolul este extrem de informativ, oferind o perspectiva interesanta asupra strategiilor de promovare online. Sunt de acord cu ideea ca continutul de calitate este cheia succesului in mediul online si ca trebuie sa fim mereu creativi pentru a atrage si fideliza publicul tinta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *